top of page

Tidsbestilling på: 86 35 11 43 (hverdage fra 8:00 - 11.00)

Hos Mols Fysioterapi får du fysioterapi, som du kan være tryg ved. Hos os kan du være sikker på at få en kompetent og erfaren fysioterapeut, som tager sig god tid til dig.

En fysioterapeutisk behandling hos os starter gerne med en samtale om de smerter eller gener, du oplever, og hvordan det eventuelt er opstået. Herefter vil fysioterapeuten lave en undersøgelse af dig ved hjælp af forskellige undersøgelsesteknikker. Her vil fysioterapeuten forsøge at nå frem til en diagnose, som han eller hun kan behandle dig for. Fysioterapi er en manuel behandlingsform, som kan være en kombination af massage, mobiliserende stimulering og påvirkning af forskellige triggerpunkter i kroppen.

Når du har fået en manuel behandling vil fysioterapeuten i samråd med dig lægge en plan for et eventuelt videre forløb. Det kan inkludere flere fysioterapeutiske behandlinger og blive kombineret med øvelser, som du kan lave hjemme. Det kan være for eksempel udholdenhedsøvelser, udspændingsøvelser eller stabilitetsøvelser, alt efter hvilke problemstillinger, du oplever.

Åbningstider

Man-Tors:  07:00 – 17:30

Fredag 07:00 – 15:00

 

Kontortider:

Man-Fre:  08:00 – 11:00

Telefonnr.:  86 35 11 43
Mail:  info@molsfysioterapi.dk

OBS: Afbud skal meddeles klinikken senest  kl. 09:00 på behandlingsdagen.

bottom of page