Tidsbestilling på: 86 35 11 43 (hverdage fra 8:00 - 11.00)

OPDATERING - 25 juni

INFORMATION IFT. COVID-19:

Klinikken er indrettet, så den lever op til Sundhedsstyrelsens krav til hygiejne.

 

Når du skal til behandling/individuel træning hos os:

- Kom først ind i venteværelset til tiden. Hvis du ankommer i god tid, så vent i bilen eller udenfor. Venteværelset er indrettet, til at tage hensyn til at holde afstand.
- Du skal spritte/vaske hænder når du kommer/når du går + inden og efter træning (vi skal nok hjælpe med info og procedurer)
- Du skal medbringe dit eget håndklæde og/eller stort lagen
- Vi beder dig bekræfte, at du ikke er eller har været syg indenfor de sidste 48 timer.
- Der skal som udgangspunkt ikke benyttes værnemidler, når der ikke er mistanke om COVID-19, med mindre opgaven normaltvis også ville kræve det
-Undgå at medbringe pårørende, hvis dette er muligt.

- Det er fortsat fysioterapeutens sundhedsfaglige vurdering af hver enkel patient/klient/borger, der afgør plan for behandling og træning

 

Ring til os, vi hjælper med vurdering og plan

Åbningstider

Man-Tors:  07:00 – 17:30

Fredag 07:00 – 15:00

 

Kontortider:

Man-Fre:  08:00 – 11:00

Telefonnr.:  86 35 11 43
Mail:  info@molsfysioterapi.dk

OBS: Afbud skal meddeles klinikken senest  kl. 09:00 på behandlingsdagen.

Hos Mols Fysioterapi får du fysioterapi, som du kan være tryg ved. Hos os kan du være sikker på at få en kompetent og erfaren fysioterapeut, som tager sig god tid til dig.

En fysioterapeutisk behandling hos os starter gerne med en samtale om de smerter eller gener, du oplever, og hvordan det eventuelt er opstået. Herefter vil fysioterapeuten lave en undersøgelse af dig ved hjælp af forskellige undersøgelsesteknikker. Her vil fysioterapeuten forsøge at nå frem til en diagnose, som han eller hun kan behandle dig for. Fysioterapi er en manuel behandlingsform, som kan være en kombination af massage, mobiliserende stimulering og påvirkning af forskellige triggerpunkter i kroppen.

Når du har fået en manuel behandling vil fysioterapeuten i samråd med dig lægge en plan for et eventuelt videre forløb. Det kan inkludere flere fysioterapeutiske behandlinger og blive kombineret med øvelser, som du kan lave hjemme. Det kan være for eksempel udholdenhedsøvelser, udspændingsøvelser eller stabilitetsøvelser, alt efter hvilke problemstillinger, du oplever.

Mols Fysioterapi & Træningscenter

Knebel bygade 40E

8420 Knebel

Tlf. 86 35 11 43   

info@molsfysioterapi.dk

Mobilepay: 15841

Genveje:

  • facebook