top of page

Vælg mellem flere virtuelle ruter. Kør en tur i smuk natur, eller  vælg en virtuel instruktør, som guider dig igennem lektioner af 15, 30 eller 50 minutters varighed.

 

Alle kan være med

 

Se på holdplanen, hvornår der er introduktion, eller kontakt receptionen for en personlig aftale.

Platformen til den virtuelle spinning hedder "MYRIDE". Her kan man vælge mellem virtuelle ruter, lige fra de Italienske Alper til små veje i Californien - eller vælge en virtuel instruktør som guider dig gennem lektionen.

Man kan vælge forskellige typer af lektioner:

TOUR COACH
Udendørs ruter fra hele verden. Man kan køre forskellige ruter i flot natur og samtidig bliver du guidet af den virtuelle instruktør. 
Her kan du vælge imellem 30 og 50 min lektioner.

STUDIO COACH
Virtuelle instruktør, hvor man kan vælge mellem lektioner på 15, 30 og 50 minutter alt efter ens ønske og tid til rådighed.

Tomohawks IC7

Den multiprisvindende IC7 kombinerer et moderne og eksklusivt design med en række topfunktioner. IC7'eren er udstyret med en præcis WattRate®-måler, Coach By Color®-intensitetguide samt mulighed for dataudveksling med din mobiltelefon.

- Magnetisk bremsesystem med positionssensor.
- 300 graders modstandsstyring via drejeknap
- WattRate® Power Meter (+/- 1% tolerance – mere præcist fås det ikke).
-2-trins transmission

Tomohawks IC7 har et display som kan skifte farve efter intensitet - som bliver angivet af den virtuelle rute / instruktør man har valgt.

Hver enkelt medlem skal have målt sit eget Watt-tal, som sikrer at alle belastninger passer til netop ens nuværende niveau - dette sikrer at ALLE kan være med. :-) 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Coach By Color® er et enkelt og intuitivt kommunikationsredskab (til både gruppetræning, personlig træning og individuelt brug), der forbedrer medlemmernes oplevelse og hjælper dem med at opnå resultater. Konceptet kombinerer præcis zone-træning med farver, som hjælper med at ramme det rigtige niveau under træningen.

Computerens display vises i en af de fem farver, som hver matcher brugerens WattRate® (effekt), FTP eller pulsslag. På den måde kan brugeren se, om belastningen skal øges, eller der skal holdes lidt igen.

Det giver en motiverende træning, hvilket sikrer bedre og hurtigere resultater.

Vi anbefaler, at installere app'en "ICG Training" og oprette din profil, inden du kommer til introduktion. Du kan sagtens benytte den virtuelle spinning uden, men det giver en ekstra dimension til oplevelsen og du slipper for at indtaste dine data hver gang.
Med ICG Training app kan du få overblik over din træning samt vælge andre trænings-programmer og forløb. 


Se video om app'en her: https://www.youtube.com/watch?v=SdXe0yiTFs0

bottom of page