top of page

Pilates

Pilates er en mild og skånsom træningsform, der kan udføres af alle og, som har fokus på præcisionsøvelser, der udføres i et stille og roligt tempo. Det har til formål, at (gen)etablere den neuromuskulære kontrol i muskulaturen der støtter rygsøjlen – det såkaldte muskelkorset (og resten af kroppen), så man forebygger, mindsker smerter og funktionsforstyrrelser. Udover korsettet, er der også fokus på åndedrættet, bækkenbund, mave, ryg, skulder og nakke.

Der bliver i træningen benyttet forskellige træningsredskaber. Øvelserne kan laves lettere eller sværere, så det passer præcis til dit træningsniveau.

Du får en stærk krop og et roligt sind af pilates.

Instruktør: Nathalie Lehner (fysioterapeut)

yoga

Yoga og afspænding giver velvære og godt humør. Hjælper med at bevare en god holdning, et sundt åndedræt og musklernes smidighed. Vi styrker kroppen og får gang i blodomløbet, dyrker smidighed og ro. Med blide stræk fremelsker vi indre harmoni. Her arbejdes med yoga på en varieret måde, der sigter på at forøge den individuelle velvære. Målet er at give deltagerne større kropsbevidsthed, overskud og glæde.  Hver øvelse er bygget op i sekvenser - fra den nemme udførelse til den mere krævende, så alle kan være med.

Instruktør: Agnete

senior fitness

Senior Fitness er primært et hold for vores medlemmer på 60+ år.  Det er sjov træning af hele kroppen hvor vi der indgår elementer af styrke, konditions og balancetræning. Derudover vil der også være elementer der udfordrer motorikken. Øvelserne vil blive gennemgået grundigt af instruktøren med hensyn til eventuelle personlige begrænsninger

 

Instruktør: Nathalie Lehner (fysioterapeut)

Power

Træning

Powertræning er for dig, der vil have en effektiv time med sved på panden. Vi arbejder med funktionelle øvelser, ofte kropsvægt eller med enkle redskaber, hvor målet er alsidig bevægelse af hele kroppen. Timen starter ofte med at være styrkepræget, og så slutter vi altid af med en workout i høj intensitet. Afslutningsvis er der en kort afspænding. Indholdet kan altid justeres, så man finder en variation af øvelserne og et tempo, der passer til individuelt niveau. Få inspiration til en funktionel, stærk og smidig krop.​​

 

Instruktør: Lars Baand Corneliussen (fysioterapeut)

Balance & krops-kerne

Balance og kropskerne er primært for dig med lettere balancemæssige udfordringer. Øvelsesudvalget vil dog være sådan at de fleste vil få noget ud af det uanset niveau. Der bliver lagt vægt på balance, kropskernestyrke og ledbevægelighed så man let og ubesværet kan klare hverdagens udfordringer. Øvelserne bliver udført langsomt og i en uformel stemning hvor der er plads til spørgsmål og grin. Dette betyder også at hvis en øvelse er for let eller for svær vil instruktøren have tid til at guide og tilpasse niveauet så det passer til dig.

Instruktør: Per Engelund (fysioterapeut)

rigtige mænd

Rigtige mænd. Et hold for mænd der vil træne som "rigtige mænd", eller et hold for mænd der evt. vejer en 10-20 kg for meget. Tag din "bedste ven" med og lad budskabet sive. Træningen er hver gang varieret og kombineret af konditionstræning og styrketræning, så du får rørt hele kroppen. Vi lover dig sved på panden.

Instruktør: Mikkel

NB. holdet kører kun fra efterår til forår. 

Dance

fitness

Kom i form på en sjov måde: med dance fitness! Det er cardio-træning, som minder om zumba og forbedrer kroppens smidighed og koordination. En dejlig motionsform, hvor man får pulsen op, kommer af med stress og vender hjem fyldt med positiv energi. 

 

Vi danser til enkle, korte koreografier til forskellig musik med god rytme, f ex 70er og 80er disco, salsa, bachata og cumbia. Hver time starter med en opvarmning, og efter timen strækker vi ud.

 

Lige meget, om du vil komme i bedre form eller holde formen: dance fitness er for alle, der har lyst til at bevæge sig til musik. Trinnene og bevægelserne kan udføres med forskellig intensitet, og tempoet bliver bygget op efterhånden. 

 

Instruktør: Ergün

trx / slynge-træning

TRX træning eller slyngetræner er et træningsredskab der effektivt kan træne hele kroppen. TRX træning er især effektivt til at træne core stabilitet og styrke, men kan også anvendes til en effektiv styrketræning. TRX står for Total Resistance exercises.

 

Instruktør: Per Engelund (fysioterapeut)

SMART

TRÆNING

SMART træning holder hjernen fit.

SMART træning er som at sende hjernen i fitnesscenter.

Gennem bevægelse, der kobles op på farver og ord, kan du træne hjernen til at få bedre hukommelse og fokus.

 

Alle kan have gavn af træningen – uanset alder – og alle kan være med.

 

Instruktør: Lene

Cirkel-

træning

Cirkeltræning er for dig der ønsker at træne styrke for hele kroppen, få sved på panden og pulsen op. Vi træner med kropsvægt og simple redskaber. Under træningen opstiller vi et antal træningsstationer, hvor sværhedsgrad for hver enkelt øvelse kan tilpasses, så alle kan være med.

Instruktør: Per Engelund (fysioterapeut)

virtuel spinning

Virtuel Spinning. Vælg mellem flere virtuelle ruter. Kør en tur i smuk natur, eller  vælg en virtuel instruktør, som guider dig igennem lektioner af 15, 30 eller 50 minutters varighed.

Alle kan være med

For mere information og billeder af Virtuel Spinning. Klik her.

bottom of page